Småbørnsmusik – Babymusik – Babysalmesang – Forælder/Barn musik – Musik i daginstitutioner

Anna Aagaard

Foto: Ard Jongsma


Det musikalske barn

Anna Aagaard

Jeg har en stor kærlighed til at undervise i småbørnsmusik, da man her kommer helt tæt på den rene, musikalske nerve, som vi alle besidder fra barnsben.

Til de helt små børn er gentagelsen og sansningen af musikken det vigtigste. Jo ældre børnene bliver, jo længere forløb kan man komme ind i undervisningen, og i børnehavealderen kan vi begynde at lege de musikalske udtryk og parametre ind i undervisningen, hvilket giver barnet et godt udgangspunkt, hvis han eller hun senere ønsker at starte på et instrument.

I mit repertoirevalg plukker jeg vidt og bredt blandt kendte klassikere samt benytter selvskrevne numre.

Mit udgangspunkt for at undervise i småbørnsmusik er en kandidatgrad i Folkemusik fra Syddansk Musikkonservatorium. Studiet er med ligeligt vægt på at være udøvende musiker og musikpædagog. Derudover har jeg taget privattimer hos den anerkendte musikpædagog Kirsten Nielsen.

Instrumenter

Anna Aagaard

Anna Aagaard

Jeg mener, det er vigtigt, at børn præsenteres for andre instrumenter end kun lige klaver og guitar. Derfor udvider hele tiden min samling af musikinstrumenter og rekvisitter, som jeg anvender i min undervisning. I min undervisning præsenteres børnene derfor for en lang række af forskellige instrumenter, og de får både lov til at lytte, røre og spille. Af instrumenter, som jeg anvender i min undervisning kan nævnes: Guitar, harmonika, violin, klaver, xylofon, fløjter, rasleæg samt diverse rytmeinstrumenter og rekvisitter

Jeg tilbyder…

Anna Aagaard

… at skræddersy et forløb, som passer til dit eller jeres behov. Kontakt mig derfor gerne på:

Tlf. 2967 9586

Mail: anna.aagaard@gmail.com

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et forløb i småbørnsmusik.

 


 

Følgende hold udbydes til musikskoler, institutioner eller private:

  • Babymusik/Babysalmesang (ca 4-10 mdr.)
  • Forælder/barn musik
  • Musik i børnehaver
  • Musik i vuggestuer
  • Musik i dagplejen

 

Anna Aagaard

Anna Aagaard