ABILD

300_2394Anna Aagaard (violin) Jonas Kongsted (violin, viola og mandolin) Frey Klarkskov (torader, guitar, sang) Theis Langlands (klaver)

Abild blev dannet, da jeg i 2009 tilfældigt faldt over en endnu uudforsket 1700-tals spillemandsbog fra min hjemegn Faaborg. Vi tog musikken, som består af engelskdanse, under kærlig behandling og udgav i 2010 albummet Methea med musik udelukkende fra nodebogen.

Sidenhen har vi udbredt vores repertoire til også at indeholde egne kompositioner, sange samt andre 1700-tals numre, som vi har støvet op i gamle bøger.

www.abildband.dk


Aagaard & Klarskov

Anna Aagaard

Anna Aagaard (violin og sang) Frey Klarskov (guitar, torader, sang)

I denne duo udforsker vi det intime spillerum to musikere imellem, og repertoiret er primært selvskrevne numre. Vi er meget fleksible og spiller både intimkoncerter, kirkekoncerter, som ledagende musik til kirkelige handlinger, levende markedsmusik og er det festlige indslag til den runde fødselsdag i form af et musikalsk indslag og/eller undervisning og spil til folkedans.

 


Frey Klarskov & Band

Frey BandFrey Klarskov (Sang, guitar), Anna Aagaard (violin, kor), Søren Østergaard Pedersen (bas), Rasmus Ringtved Nielsen (klaver), Jesper Malling (trommer)

Kvintetten er samlet om at formidle Frey Klarskovs sange. Frey skriver sange på dansk med stærke rødder i den danske sang- og visetradition.

Frey Klarskov – Soundcloud

 

 


 

Anna Aagaard

Foto: Ard Jongsma